Next Gear

Circuit Zandvoort – Futureproof Group.

21 maart hebben wij het energieke “Next Gear” evenement georganiseerd voor onze opdrachtgever futureproof group op Circuit Zandvoort. De dag stond in het teken van samenwerken, netwerken en mentale veerkracht.

Het evenement begon met een plenaire sessie, die gevolgd werd met een wel heel bijzonder rondje over het circuit. Namelijk met een aantal touringbussen! Tijdens de rondjes werd genoeg informatie verteld over het circuit en was er ook tijd voor een groepsfoto op de start finish. Daarna werdt er heerlijk geluncht en werden de eerste netwerk sessies gestart. Na de lunch kwamen de pitches op het podium. Michael Kortekaas volgde met een inspirerende en energieke keynote over mentale veerkracht.

Vervolgens werd de groep gasten in tweën gesplitst. De een ging de slalom competitie van DriverId aan. De andere begonnen met een roundtable gesprek, gingen langs het vendorenplein of waagde zich aan 1 van de activiteiten van Cars & Stars. Nadat beide groepen alle activiteiten hadden ondervonden begon het einde van het evenement. De winnaars van de slalom competitie werden gekroond. Vervolgens werd er heerlijk gegeten en genetwerkt.