we take care, obviously!

Warehousing & logistics.

Onze full service bestaat ook uit logistiek, waarin we de opslag, coördinatie en transport van al je evenementmaterialen verzorgen. Logistiek kan een van de meeste stressvolle factoren van evenementproducties worden als er iets niet goed gepland is. Daarom nemen wij dit met groot genoegen op ons, zodat wij met ons expertise een vlekkeloze planning en coördinatie kunnen voeren. We houden al je eventmaterialen in goede conditie in onze warehouse en zorgen dat alle benodigde items tijdens je evenement op tijd worden geleverd, opgebouwd en na het evenement ook weer worden afgebouwd.

Warehouse

Op onze locatie in Amsterdam hebben we een mooie warehouse waar we jouw evenementmaterialen veilig kunnen opslaan. Na jarenlang logistieke nachtmerries, hebben we nu een warehouse waar we alles zelf kunnen opslaan en niet van externe partijen afhankelijk zijn. Dit betekent meer rust voor ons maar ook meer zekerheid voor jou als opdrachtgever en de materialen die belangrijk zijn voor je evenement. We halen alle materialen binnen en vervoeren ze dan in 1 keer naar de evenementenlocatie.

In onze warehouse kan je ook na je evenement je materialen opslaan zonder je zorgen te maken over beveiliging, verzekering of de conditie van de materialen. Hiermee heb jij maar ook wij makkelijk inzicht in de inventaris van de materialen zodat we snel en op tijd nieuwe of aanvullende materialen kunnen bestellen.

Coördinatie eventmaterialen

De opbouw van een evenement begint met een gedetailleerde logstiekplanning en voorbereiding, waarbij het locatie bezoek een grote rol speelt om deze planning goed in te richten. We verzorgen de gehele coördinatie en communicatie met alle partijen van de opbouw zodat alles vlekkeloos verloopt en we op tijd klaar zijn voor het evenement. Want een goed geplande en gecoördineerde op- en afbouw zorgt ervoor dat alle aspecten van je evenement naar behoren functioneren en dat je gasten een positieve ervaring hebben.

Transport

Het transport van materialen rondom jouw evenement kan een complexe en uitdagen klus zijn. Wij zorgen hierom dat alles veilig en efficiënt vervoerd wordt. Hier zit een stukje logistiek en transport vanuit ons eigen warehouse bij. Waarin we alle evenementenmaterialen bij elkaar verzamelen en vervoeren met ons eigen vervoer naar de evenementen locatie.

Maar hier zit ook de logistiek en communicatie met externe partijen bij. Bij enig materiaal wat eenmalig wordt gehuurd komen verschillende externe partijen bij elkaar op je evenement. Wij regelen al de planning en communicatie rondom deze transporten zodat alles op tijd aanwezig is.