let's meet

Over ons.

Wij zijn The Event Company, full service evenementenbureau gevestigd in Amsterdam. Ons evenementenbureau is een one-stop-shop door onze verschillende services die we aanbieden. We organiseren evenementen met heel veel plezier en gastvrijheid. Voor volledige ontzorging voor jouw volgende evenement ben je bij ons aan het juiste adres. Ontdek alles over ons bedrijf.

onze filosofie

We zijn The Event Company begonnen omdat we de evenementen industrie een toegankelijke, stressvrije, gastvrije en transparante wereld wilden maken. We beseffen ons dat evenementen organiseren veel tijd kost en niet ieder bedrijf hier de middelen voor heeft. Onze passie is om jou een leukere en betere ervaring to geven tijdens het organiseren van je eigen evenement.

Een evenement is een van de beste manieren om te groeien met je bedrijf, en dit proces moet dus ook leuk en inspirerend zijn. Er zijn zoveel verschillende dingen en doelen die je kan bereiken via je evenementen, en ieder evenement is uniek. Elke opdracht is bij ons dan ook maatwerk. We hebben geen standaardpakketten die we aanbieden, maar luisteren naar jouw wensen en doelen en gaan daar dieper op in met onze full service disciplines. Wij organiseren evenementen die niet alleen verwachtingen overtreffen, maar blijvende inspiratie bieden.

We hebben de afgelopen jaren hard gewerkt om een mooi team samen te stellen. Ons bedrijf zit vol jarenlange ervaring in de evenementen industrie en hospitality, maar ook nieuw bloed stroomt er door onze aderen waardoor nieuwe visies en ontwikkeling altijd vooraan staan binnen ons bedrijf.

our team

Leuk om kennis te maken!

Ontmoet ons team! We huizen vaardigheid binnen de evenementen industrie en hospitality. Ons team bestaat uit nieuwe visies en jarenlange ervaring.

fleur van riet, marketing en communicatie specialist bij the event company
Fleur van Riet
Marketing, communicatie en content specialist
Alex Nelissen, event manager bij the event company
Alex Nelissen
Event Manager
Maurits van den Bosch, partner en creative bij the event company
Maurits van den Bosch
Partner / Creative
Klaas Jan Paarlberg, partner en finance manager bij the event company
Klaas Jan Paarlberg
Partner / Finance