we take care, obviously!

Jouw event style.

Bij The Event Company weten we dat de juiste styling het verschil kan maken tussen een goed en een geweldig evenement. Onze stylingservice gaat verder dan alleen het decoreren van een locatie; we zorgen ervoor dat elk evenement een naadloze integratie van zowel de locatie als jouw merk wordt. Want hoe kan je jouw merk en je producten meenemen in de styling zodat het hele evenement en de locatie je merk echt uitstraalt? Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst, een productlancering of een merkactivatie, onze stylingservice zorgt ervoor dat elk detail klopt en bijdraagt aan een onvergetelijke ervaring van je gasten.

Locatie Styling

De inrichting van je locatie is vaak de eerste live indruk die je gasten krijgen van je evenement. Misschien heb je al het een en ander laten doorschijnen in de uitnodiging, maar de locatie live zien is echt een ervaring voor je gast. Het is dus ook belangrijk dat je meubilair en decoratie bij de locatie past maar ook bij het thema van je evenement en het doel van je evenement. Daarom betrekken wij vanaf moment 1 onze styling partners bij de productie van je evenement. Hierdoor is er geen gemiste kans en weten we zeker dat alles uit je evenement wordt gehaald.

Bij The Event Company begrijpen we dat de omgeving waarin een evenement plaatsvindt, een cruciale rol speelt in het creëren van de juiste sfeer en beleving. We beginnen met een analyse van de ruimte en de mogelijkheden. Hier kijken we naar de architectuur, de verlichting, de akoestiek en andere fysieke kenmerken van de locatie om een stijl te ontwikkelen die perfect past bij het evenement.

We transformeren ruimtes met zorgvuldig geselecteerd meubilair, verlichting en decoratie die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel. Van elegante zitgedeeltes tot indrukwekkende podiumopstellingen, wij zorgen ervoor dat elke hoek van de evenementenlocatie een bijdrage levert aan het totale plaatje. Samen met onze stylingexperts werken we nauw samen om de visie tot leven te brengen. Zo zorgen we ervoor dat de locatie een verlengstuk wordt van het thema en de doelstellingen van je evenement.

Merk Styling

Naast het stylen van de locatie, besteden we ook veel aandacht aan de integratie van je merk in het evenement. Merk styling gaat verder dan het plaatsen van een logo; het is een manier om de identiteit van je bedrijf op een subtiele maar krachtige manier te presenteren. Wij zorgen ervoor dat het merk op een natuurlijke en doordachte wijze wordt verweven in elk aspect van het evenement.

Dit kan variëren van het verwerken van de huisstijlkleuren en logo’s in de bloemendecoraties, tot het integreren van de producten van het bedrijf in de catering. Elk element van de styling is zorgvuldig gepland en uitgevoerd om je merkidentiteit te versterken. Bij The Event Company geloven we dat styling niet alleen gaat over het visueel aantrekkelijk maken van een evenement, maar ook over het creëren van een samenhangende ervaring die de boodschap en identiteit van het merk versterkt. Onze full service aanpak zorgt ervoor dat elk evenement perfect afgestemd is op de wensen van jou als opdrachtgever en een blijvende indruk achterlaat op de gasten.