Grand Opening – Faerch

door | apr 23, 2024

18 april was het eindelijk tijd voor de Grand Opening van de nieuwe trayline van Faerch, in hun fabriek Cirrec in Duiven. Cirrec dat deel uitmaakt van Faerch, maakt PET plastic circulair. In Duiven recyclen ze het binnenkomende plastic dat vervolgens in de vorm van korrels (pellets) vertrekt naar een andere Faerch fabriek waar het een nieuw plastic leven krijgt, en dit zo voort tot oneindig. Wij mochten voor dit mooie bedrijf de nieuwe trayline openen. Van event concept tot technische productie, van catering tot video content, al onze services kwamen te pas. 

In november van 2023 zetten wij de eerste stappen in de fabriek van Faerch. Sindsdien zijn de eerste uitlijnen van de opdracht vergoot en verbeterd tot de spectaculaire Grand Opening van 18 april. Het evenement begon met een heerlijke lunch die werd geserveerd in de gerecyclde producten van Faerch, een speciale personal touch om meteen in de sfeer te komen van het bedrijf. Dagvoorzitter Martine Hauwert bracht energie in de tent en het evenement begon met verschillende sprekers vanuit Faerch. Ook Paul Polman, oud CEO van Unilever, sprak over de toekomst van circulair recycling. Daarna was het moment daar; de Grand Opening. Met een druk op de knop werd de nieuwe trayline onthuldigt. Alle gasten werden uitgenodigd om een tour te nemen door de fabriek, waar medewerkers stonden om alle vragen te beantwoorden van de gasten.

Nadat alle gasten het pand hadden verlaten was het tijd voor het tweede onderdeel van het evenement, het Family & Friends event! Speciaal voor alle vrienden en familie van de medewerkers van Cirrec hadden we eten, entertainment en muziek verzorgt om een echt feestje te maken. Ook hun werden uitgenodigd om een tour door de fabriek te nemen en de bijzondere werkplaats van hun familie te bewonderen. Het was een echt feestje toen uiteindelijk 1 van de medewerkers ook nog in het zonnetje werd gezet en zijn zang talent met iedereen deelde.

Het was een enorm bijzonder project om aan te werken en om een stukje bij te dragen aan de toekomst van circular recycling.