Ultimate Drivz en The Event Company sluiten partnership

door | okt 3, 2023

The Event Company, een full-service evenementenbureau dat bekend staat om het creëren van onvergetelijke ervaringen, kondigt met trots een nieuwe samenwerking aan met Ultimate Drivz. Deze samenwerking tussen The Event Company en Ultimate Drivz biedt bedrijven de kans om de beleving van hun zakelijke evenementen naar een hoger niveau te tillen.

Unieke Ervaringen

Opdrachtgevers hebben nu de mogelijkheid om hun relaties, op locatie te verassen met unieke Formule 1- ervaringen. Gasten nemen plaats achter het stuur van een professionele simulator en worden meegenomen in de opwinding van een Formule 1 race op het hoogste niveau. Dit brengt niet alleen plezier en opwinding naar het evenement, maar creëert ook een geweldige kans voor teambuilding, competitie en interactie tussen gasten.

“We zijn opgetogen over deze samenwerking met Ultimate Drivz”, zegt Maurits van den Bosch, oprichter bij The Event Company. “Dit opent de deur naar unieke toevoegingen voor onze klanten om hun zakelijke evenementen naar een hoger niveau te tillen en blijvende indrukken achter te laten.”

Creatieve Mogelijkheden

De samenwerking tussen The Event Company en Ultimate Drivz biedt creatieve mogelijkheden voor zakelijke evenementen. De simulatoren zijn namelijk niet alleen geschikt voor hoogstaand racen maar kunnen ook gepersonaliseerd worden met corporate branding waardoor ze ideaal zijn voor merk activaties en product lanceringen.

Over Ultimate Drivz

Ultimate Drivz biedt next level ervaringen binnen de formule-1 simulatoren op locatie en in hun vestiging in Zutphen ontvangen ze gasten voor de ultieme race ervaring, voor bedrijfsuitjes, familie- of vrijgezellenfeesten. Hierbij hebben hun gasten ook de gelegenheid voor een hapje en drankje bij hen aan de bar. Met deze samenwerking zetten zij zichzelf ook in op de zakelijke markt, door ook bij bedrijven op locatie deze beleving aan te bieden. Overigens kunnen gasten buiten de formule 1 auto’s ook in een supercar rijden.

Voor meer informatie over deze samenwerking en hoe u deze simulatoren kunt integreren in uw evenementen, kunt u contact opnemen met Maurits van den Bosch.