Feestdagen vol verwondering.

De herfst begint met rasse schreden te naderen en daarmee komen ook de feestdagen weer in zicht. Misschien bent u net terug van uw zomerse vakantie en is de gedachte van Kerst nog ver weg. Toch is het raadzaam om aan de slag te gaan met het organiseren van uw kerstevenement.

Bij The Event Company weten we dat de mogelijkheden en opties eindeloos zijn. Met Kerst in gedachten overwegen sommige bedrijven misschien een kerstmarkt. Stelt u zich een markt voor; de kerststalletjes zijn prachtig versierd in het winterwonderlandthema, de locatie ruikt naar de stomende glühwein die klaarstaat voor de gasten, en in de stalletjes vinden de gasten een variatie aan heerlijk eten. Op de markt kunt u ook meteen een kerstgeschenk aan uw collega’s en relaties cadeau geven, bijvoorbeeld in de vorm van een echte markt waarbij mensen zelf langs de verschillende kraampjes kunnen gaan en kunnen kiezen uit verschillende cadeaus.

Maar wellicht ligt de focus meer op heerlijk eten. In dat geval kunnen we een wereldmarkt van eten voor uw werknemers klaarzetten. Of denk aan een uitgebreid diner, en als u het wat kleiner wilt houden, een knusse borrel. Elk concept kan worden geproduceerd op uw bedrijfslocatie of op een andere bijzondere locatie die het doel van het evenement en uw bedrijf ondersteunt.

Bij The Event Company geldt: The sky is the limit. Wat voor evenement het ook is, wij realiseren het en verrassen u en uw gasten. Bij The Event Company zijn we er om uw visie tot leven te brengen, zodat uw kerstevenement een onvergetelijke ervaring wordt voor iedereen. Neem contact met ons op, en laten we samen de feestdagen magisch maken!

Een grote zaal met tafels die heel netjes zijn gedekten kerstsfeer.