Een Vlucht naar Succes: The Event Company en Aviation Coaching Bundelen Krachten

door | nov 2, 2023

The Event Company gaat een nieuwe samenwerking aan met Aviation Coaching, een simulatiebedrijf voor de luchtvaartindustrie, om nog meer toegevoegde waarde te bieden in beleving en conversie voor onze opdrachtgevers. Deze samenwerking belooft een succesvolle toevoeging te zijn voor zakelijke evenementen, managementtrainingen en in teambuilding.

Teambuilding en interactie

Aviation Coaching begeleid managementtrainingen, workshops en lezingen, met een team van zeer ervaren instructeurs en coaches. Hun onderscheidende aanpak biedt een veilige en uitdagende leeromgeving waarin individuen en groepen worden uitgedaagd om buiten hun comfortzone te treden en hun doelen te bereiken.

Jean van ’t Hof van Aviation Coaching zegt: “Met The Event Company als partner bieden we unieke mogelijkheden in beleving en teambuilding voor bedrijven”.

Gasten krijgen de kans om drie verschillende werkstations te ervaren; de cockpit, de verkeerstoren en een managementstation. Na een intensieve briefing kan men in de professionele simulator cockpit een Boeing 737 besturen met alle uitdagingen denkbaar. Zakelijke evenementen bij Aviation Coaching bevorderen teambuilding, communicatie, interactie en conversie in samenwerking tussen teams en deelnemers.

Unieke eventlocatie

Daarnaast is Aviation Coaching ook een unieke locatie voor zakelijke evenementen, waar gasten kunnen worden ondergedompeld in de wereld van de professionele luchtvaart. Er is ruimte voor presentaties, lezingen over diverse onderwerpen waar de luchtvaarsector mee te maken heeft en om een realistische ervaring in de cockpit op te doen. Maurits van den Bosch van The Event Company zegt: “De samenwerking tussen Aviation Coaching en The Event Company zorgt voor een nieuwe manier van interactie en samenwerking in voorbereiding, tijdens en na zakelijke evenementen”. Beide partijen zijn erg enthousiast om met deze samenwerking een unieke beleving toe te voegen aan zakelijke evenementen met conversie.

Over Aviation Coaching

Aviation Coaching is een coaching bedrijf in de luchtvaartindustrie dat teams en individuen letterlijk en figuurlijk boven zichzelf laat stijgen door simulatie trainingen te geven in professionele vlucht simulatoren. Het volledige team bestaat uit ervaren Aviation Coaching trainers, gezagvoerders en instructeurs en nemen teams en bedrijven mee in managementtrainingen, lezingen, workshops en teambuilding activiteiten. Voor meer informatie over deze samenwerking kunt u contact opnemen met Maurits van den Bosch.