unforgettable events

Kerst op de beste manier.

Ben je op zoek naar een unieke manier voor jouw kerstpakketten uitgifte? Wil jij een gezellige kerstlunch of -borrel voor je collega’s en relaties organiseren? In de periode van donderdag 7 tot en met vrijdag 22 december kun je jouw kerst-evenement laten plaatsvinden op CM.com Circuit Zandvoort. Een speciale gelegenheid waar ieders hart sneller van gaat kloppen. Ontdek hoe wij kerst vieren in stijl en met een vleugje adrenaline (want wie wil nou niet met eigen auto even het circuit op…?).

why Christmas

Waarom een kerst event organiseren.

Kerst is een mooi moment om medewerkers en relaties te bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar. Daarnaast zijn de feestdagen en een kerst-evenement hét moment om met elkaar successen te vieren en het jaar op gezellige wijze af te sluiten. Zonder twijfel brengt een kerst-evenement ook mensen dichter bij elkaar, omdat je in een andere maar vooral ook bijzondere omgeving bent. Verder is een kerst-evenement ook het uitgelezen moment om een kerstpakket of eindejaarsgeschenk te overhandigen. Kortom, een unieke beleving die verbindt en versterkt!

speciaal voor kerst

Uniek arrangement in kerstsfeer.

Speciaal voor kerst 2023 hebben The Event Company, Circuit Zandvoort en Van der Maarel Eventstyling samen en speciaal voor jou een uniek arrangement samengesteld, geheel verzorgd. De kerstman begroet alle gasten in een met kerstbomen en sfeervol ingerichte lounge waar iedereen geniet van een lunch of een borrel. De kerstman is ook de DJ van dienst en draait fijne deuntjes en herkenbare beats, voordat iedereen met hun eigen auto over het circuit en via de pitbox drive-through een kerstgeschenk in ontvangst neemt. Uiteraard alles compleet en volledig verzorgt!

all-in vanaf 150,00 p.p.

Arrangement.

Dit kerst-evenement is volledig verzorgt en inclusief:

Complete en goed gevulde kerstlunch of -borrel
Gedecoreerde lounge met zicht op start-finish en pitstraat
Kerstman is de DJ
Met je eigen auto rijden op track en pitbox drive through
Kerstgeschenk
Op basis van beschikbaarheid vanaf 50 personen in de periode van 7 tot en met 22 december 2023

volledig ontzorgt

Wist je dat?

Het circuit is 4,3 kilometer lang en heeft 14 bochten.
Wij ook de sfeervolle kerstuitnodiging kunnen verzorgen naar de collega’s.
Wij bijzondere kerstgeschenken hebben voor elk budget.
Bij een borrel de baan verlicht kan zijn.
Driving home for Christmas uiteraard te horen zal zijn.
Het heerlijk ruikt naar de vele kerstbomen.
De mogelijkheden naast het standaard arrangement legio zijn.
50 of 100 of 150 you name it, we service it.