productlancering en activatie

Unieke beleving

Voor producten en merken

Eén van de beste manieren om een nieuw product te lanceren of een merk te activeren is via een evenement. Vanuit The Event Company produceren we een evenement rondom uw product en merk dat gekoppeld is aan uw doelstellingen. Productlanceringen en merk-activaties zijn gericht op het creëren van een unieke sterke beleving en het communiceren van een specifieke boodschap aan uw gasten. Zo ontstaan er ambassadeurs rondom uw merk, of dit nu leveranciers, (potentiële)klanten of industriespecialisten zijn.

Vanaf de conceptontwikkeling tot en met de operationele productie is partnership essentieel in het succes van het evenement. The Event Company biedt een volledig pakket aan diensten en partners om een onderscheidend en memorabel evenement te garanderen.

Van conceptontwikkeling

Naar maximale beleving

Onze voordelen

Bij de organisatie van uw evenement kijken we eerst naar uw doelstellingen en ambities. Zo verweven we belangrijke uitgangspunten in de organisatie en uitvoering van het evenement. Wanneer de kaders en ambities helder zijn, gaan we met veel creativiteit aan de slag om een succesvol evenement op te bouwen waarbij beleving en gastvrijheid voor uw gasten centraal staan. 

Om deze reden ontstaat er vaak een partnership voor de lange termijn met onze opdrachtgevers. Als event partner denken we mee in alle aspecten die bijdragen aan het realiseren van uw doelstellngen.